Adresse
H.C. Andersensvej 2
8560 Kolind

Ring til os
Malerentreprise: 28 40 54 14
Flügger farver: 40 13 54 14

Skriv til os
Malerentreprise: nc@midtdjursmaleren.dk
Flügger farver : kolind@fluggerfarver.dk

Opsætning af filt

Opsætning af filt udført professionelt

Opsætning af filt på dine vægge kan betyde meget for dit fremtidige malerprojekt. Hos MidtdjursMaleren udfører vi opsætning af blandt andet filt på lofter og vægge med udgangspunkt i området omkring Aarhus, Risskov, Egå, Randers og Djursland.

I vores firma har vi mange års erfaring inden for malerbranchen, hvilket betyder, at vores erfarne malere også ved netop, hvor stor en betydning forarbejde har for et godt resultat ved maling. Vi har et stort kendskab til både vægge og materialer og kan derfor kyndigt vejlede dig til de bedst mulige valg i forbindelse med opsætning af filt.

Stort udbud af vægbeklædning

Den helt rigtige løsning, hvad gælder vægbeklædning, kan variere i høj grad fra bolig til bolig eller fra et projekt til et andet. Derfor tilbyder vi, foruden opsætning af filt, også opsætning af et bredt udvalg af andre vægbeklædninger til en god pris.

Dette indebærer blandt andet glasvæv og savsmuldstapet på vægge og derudover opsætning af eksempelvist gipsloft. Vi udfører ydermere grundig maling af disse i lige netop den farve, du ønsker. Ved at hyre os til at arbejde på dine vægge kan du altså forvente at både forarbejdet, og malerarbejdet vil være udført med stort fokus på detalje og kvalitet.

Tag kontakt for mere information om opsætning af filt

På baggrund af vores store erfaring i faget udfører vi dagligt opsætning af filt, savsmuldstapet, gipsloft og maler både vægge, loft og vinduer. Dette betyder også, at vi er en oplagt partner at kontakte, hvis du står overfor at skulle have ordnet dine vægge. Se også opsætning af tapet.

Dette ser vi hellere end gerne, at du gør på telefon 28 40 54 14 eller ved at sende en e-mail til nc@midtdjursmaleren.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt vores maler for et uforpligtende tilbud

Kontakt MidtdjursMaleren igennem kontaktformularen eller på e-mail nc@midtdjursmaleren.dk, så kan vi give dig meget mere information om vores arbejde som maler eller give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.​​

Malerfirma med 50 års erfaring

Når du vælger os som maler til dit næste malerprojekt, vil du altid blive mødt af et malerfirma med mere end 50års erfaring, som forstår, hvad det vil sige at udføre et godt stykke malerarbejde.

Vi lytter altid til dine specifikke ønsker og krav og giver dig den bedste vejledning med på vejen. Vores veluddannede og erfarne malersvende, samt vores valg af markedets bedste produkter er din garanti for altid at få udført et stykke arbejde af den højeste kvalitet fra vores malersvende.

Vores arbejdsområder