Adresse
H.C. Andersensvej 2
8560 Kolind

Ring til os
Malerentreprise: 28 40 54 14
Flügger farver: 40 13 54 14

Skriv til os
Malerentreprise: nc@midtdjursmaleren.dk
Flügger farver : kolind@fluggerfarver.dk

Arbejdsområder

​Vi udfører alle former for malerarbejde på hele Djursland!

Vores mangeårige erfaring er din garanti på kvalitet!

Hos MidtdjursMaleren har vi har mange års erfaring med alle former for både indendørs og udendørs malerarbejde. Vi har gennem tiden foretaget en bred vifte af arbejdsopgaver for både erhvervskunder, offentlige institutioner og privatkunder, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os. Søger du en totalløsning, maler vi med glæde hele din bolig for dig, så den igen kommer til at fremstå nt og lækker.

Vi udfører malerarbejde for kunder på hele Djursland, herunder Ebeltoft samt i områderne omkring Randers, Lystrup og Aarhus

Alsidigt malerfirma klarer opgaven

Vi er et yderst alsidigt malerfirma, der kan udføre alle former for malerarbejde.
Vi tilbyder blandt andet:

Vi har sans for detaljerne

Som erfarent malerfirma ved vi, hvor meget en omgang maling eller tapet kan gøre for din bolig. Med maling og tapetsering er du i stand til at give rummet et personligt og hyggeligt præg, og det er kun fantasien, der sætter grænser. I vores malerforretning finder du nuancer, der dækker hele farvespektret samt spænende og smukke tapeter. Med andre ord finder du netop den løsning, der passer til dine ønsker! Vi er eksperter i farver og mønstre, og vi deler med glæde ud af vores erfaring og vejleder i alt fra farvenuancer til valg af det rette tapet. Vi tilbyder desuden specialløsninger og skræddersyede opgaver, der lever op til dine ønsker og krav til arbejdet.

Få et godt tilbud på dit næste malerarbejde

Hvis du vil høre mere om vores malerarbejde, er du altid velkommen til at kigge forbi vores malerforretning i Kolind. Du kan naturligvis også kontakte os på telefon 86 39 54 14 og 28 40 54 14 eller skrive til os på e-mail nc@midtdjursmaleren.dk, så kan vi give dig et godt tilbud på dit næste projekt. Uanset om du bor i Ebeltoft, Lystrup, Århus eller omegn, kører vi gerne ud til dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig med professionelt malerarbejde af den højeste kvalitet!

Kontakt Nikolaj, vores malermester, for et uforpligtende tilbud

Kontakt MidtdjursMaleren igennem kontaktformularen eller på e-mail nc@midtdjursmaleren.dk, så kan vi give dig meget mere information om vores arbejde som maler eller give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.​​

Malerfirma med 50 års erfaring

Når du vælger os som maler til dit næste malerprojekt, vil du altid blive mødt af et malerfirma med mere end 50års erfaring, som forstår, hvad det vil sige at udføre et godt stykke malerarbejde.

Vi lytter altid til dine specifikke ønsker og krav og giver dig den bedste vejledning med på vejen. Vores veluddannede og erfarne malersvende, samt vores valg af markedets bedste produkter er din garanti for altid at få udført et stykke arbejde af den højeste kvalitet fra vores malersvende.

Vores arbejdsområder