Facaderenovering

Facaderenovering og renovering af lejlighed tilbydes

Hos MidtdjursMaleren har vi stor erfaring inden for renovering af lejlighed, facaderenovering og andet renoveringsarbejde.

Vi har igennem årene udført renoveringer for både private, erhverv og offentlige institutioner i Randers, Aarhus og på Djursland, og vi vil også gerne hjælpe dig.

Renovering af lejlighed med fokus på dine ønsker

Når vi skal udføre en professionel renovering, hvad enten det er en facaderenovering eller en renovering af lejlighed, starter vi først med at have en dialog med dig som kunde, så vi sammen kan finde frem til hvilke løsninger, der passer bedst for både dig, din økonomi og din bolig. Vi vejleder blandt andet om overfladebehandlinger, farver og materialevalg, før vi går i gang med selve renoveringen.​​

Vi kan tilbyde en professionel renovering af både lejligheder, kontorer og institutioner, og som udgangspunkt er ingen opgave hverken for lille eller for stor for os.​

Indendørs malerarbejde
for private og erhverv.

Når du vælger os til at stå for din næste renovering af lejlighed, får du et gennemført stykke arbejde, hvor vi står for alt lige fra papirarbejdet til det færdige resultat.

Som erfaren maler ved vi også godt, hvor generende det kan være at have håndværkere til at udføre facaderenovering eller andet renoveringsarbejde. Derfor sørger vi altid for at overholde vores aftaler og levere et færdigt resultat til den aftalte tid og til den aftalte pris.

Vil du gerne selv male? – så kig forbi vores Flügger butik i Kolind

Her kan vi rådgive dig i en bred vifte af produkter, og vi kan sammen finde den perfekte maling til dine behov.

Kontakt os for en god snak eller et uforpligtende tilbud på Facaderenovering malerarbejde

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik i Kolind. Du kan også kontakte Nikolaj:

Indendørs malerarbejde

Udendørs malerarbejde

Opsætning af
tapet og filt

Epoxy gulv

Maling af loft