Indendørs malerarbejde

Trænger du til
at skabe forandring?

Det kan være, du ønsker en genopfriskning af vægge og lofter, eller du ønsker et helt nyt look, der passer bedre til din livsstil, ønsker og drømme. Farver er en fantastisk måde at udtrykke sig på. Vores malere kan på meget simpel vis gøre øjensynlige underværker for oplevelsen af din bolig. Uanset om du bor på Djursland, Randers eller i Aarhus.

Forarbejde, kvalitet
og detaljer

MidtdjursMaleren har mange års erfaring indenfor netop indendørs malerarbejde. Vi har et stort kendskab til både vægge og materialer, og du kan derved forvente, at både forarbejde og malerarbejde er udført med stort fokus på detalje og kvalitet. Nikolaj starter, som altid, med en god snak med dig som kunde, for at I sammen kan finde frem til hvilke løsninger, der passer bedst for både dig, din økonomi og din bolig.

Indendørs malerarbejde
for private og erhverv.

Om du er privat eller erhverv, kan vi til hver en tid opfylde dine ønsker. Ingen opgave er for lille eller for stor, og vi har erfaring med små reparationer såvel som med lagerhaller. Vi går ikke på kompromis med sikkerhed eller miljø, og de fleste af vores produkter bærer svanemærket og EU-Blomsten, der derved bidrager til FN´s 12 verdensmål om at sikre bæredygtige forbrugs- og produktionsformer.

Vi kan bl.a. hjælpe med følgende:

Når du bestiller arbejde, der udføres af MidtdjursMaleren, sørger vores dygtige malere altid for at alt vores restaffald bliver taget med. Så kan du blot læne dig tilbage og nyde det nye, lækre udtryk, vi har leveret.

Vil du gerne selv male? – så kig forbi vores Flügger butik i Kolind

Her kan vi rådgive dig i en bred vifte af produkter, og vi kan sammen finde den perfekte maling til dine behov.

Kontakt os for en god snak eller et uforpligtende tilbud på Indendørs malerarbejde malerarbejde

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik i Kolind. Du kan også kontakte Nikolaj:

Udendørs malerarbejde

Opsætning af filt & tapet

Maling af loft

Epoxy gulv

Facaderenovering

40%

Fredag den 5. juli 2024 kl. 12.00 - 17.00

Vi fejrer 14 års fødselsdag, og har i den forbindelse 40% på alt i butikken. Vi byder på lidt godt til ganen, og glæder os til at se dig