Adresse
H.C. Andersensvej 2
8560 Kolind

Ring til os
Malerentreprise: 28 40 54 14
Flügger farver: 40 13 54 14

Skriv til os
Malerentreprise: nc@midtdjursmaleren.dk
Flügger farver : kolind@fluggerfarver.dk

Epoxy gulv

Epoxy gulv

Epoxy gulv eller maling af gulve – hvilket skal jeg vælge?

 

Står du og overvejer om dit gulv skal skiftes eller renoveres?

  • Mulighederne er mange og det kommer helt an på hvilket udtryk, du ønsker.

 

Epoxy maling er ikke kun til industri og værksteder. Epoxy malingen har vundet stor indpas i de danske hjem. Epoxy malingen har en høj slidstyrke, er rengøringsvenlig og med lavt vedligehold.

Epoxy malingen kan tones i mange farver, så du kan få alt fra det rå udseende til det mere bløde udtryk. Det kan påføres på mange forskellige underlag f.eks. beton, cement eller trægulve.

 

Maling af gulv kan kræve et stort forarbejde, men resultatet er ikke til at tage fejl af.

Som maler har vi stor erfaring i behandling og maling gulve. Vi bruger nogle af de bedste produkter på markedet, som vi har god erfaring med og som vi ved holder.

Vi kan skabe en mere ensartethed i rummet, ved maling, og vælger du lyse farver som grå eller hvid kan du skabe et lysere rum hvor mørke farver vil binde rummet mere sammen

 

Et helt anderledes og nyt udseende kan vi også tilbyde med Kabric Floor, der en dekorativ spartelmasse, der giver dybde, effekt og farvespil. Det kan ligeledes tilbydes i mange farver.

 

Har du selv lysten til at gå i gang med dit næste gulvprojekt – så kig forbi vores Flügger butik i Kolind

Her kan du få en snak om de forskellige produkter og vælge lige netop det, der passer til dit projekt.

 

Skriv, ring eller kom forbi for en god snak eller et uforpligtende tilbud.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores Flügger butik i Kolind eller ringe til Nikolaj på telefon 28405414. Du kan også skrive til Nikolaj på e-mail nc@midtdjursMaleren.dk

Kontakt Nikolaj, vores malermester, for et uforpligtende tilbud

Kontakt MidtdjursMaleren igennem kontaktformularen eller på e-mail nc@midtdjursmaleren.dk, så kan vi give dig meget mere information om vores arbejde som maler eller give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.​​

Malerfirma med 50 års erfaring

Når du vælger os som maler til dit næste malerprojekt, vil du altid blive mødt af et malerfirma med mere end 50års erfaring, som forstår, hvad det vil sige at udføre et godt stykke malerarbejde.

Vi lytter altid til dine specifikke ønsker og krav og giver dig den bedste vejledning med på vejen. Vores veluddannede og erfarne malersvende, samt vores valg af markedets bedste produkter er din garanti for altid at få udført et stykke arbejde af den højeste kvalitet fra vores malersvende.

Vores arbejdsområder