Adresse
H.C. Andersensvej 2
8560 Kolind

Ring til os
Malerentreprise: 28 40 54 14
Flügger farver: 40 13 54 14

Skriv til os
Malerentreprise: nc@midtdjursmaleren.dk
Flügger farver : kolind@fluggerfarver.dk

Facaderenovering

​Facaderenovering og renovering af lejlighed tilbydes

Hos MidtdjursMaleren har vi stor erfaring inden for renovering af lejlighed, facaderenovering og andet renoveringsarbejde.

Vi har igennem årene udført renoveringer for både private, erhverv og offentlige institutioner i Randers, Aarhus og på Djursland, og vi vil også gerne hjælpe dig.

Renovering af lejlighed med fokus på dine ønsker

Når vi skal udføre en professionel renovering, hvad enten det er en facaderenovering eller en renovering af lejlighed, starter vi først med at have en dialog med dig som kunde, så vi sammen kan finde frem til hvilke løsninger, der passer bedst for både dig, din økonomi og din bolig. Vi vejleder blandt andet om overfladebehandlinger, farver og materialevalg, før vi går i gang med selve renoveringen.​​

Vi kan tilbyde en professionel renovering af både lejligheder, kontorer og institutioner, og som udgangspunkt er ingen opgave hverken for lille eller for stor for os.​

Når du vælger os til at stå for din næste renovering af lejlighed, får du et gennemført stykke arbejde, hvor vi står for alt lige fra papirarbejdet til det færdige resultat.

Som erfaren maler ved vi også godt, hvor generende det kan være at have håndværkere til at udføre facaderenovering eller andet renoveringsarbejde. Derfor sørger vi altid for at overholde vores aftaler og levere et færdigt resultat til den aftalte tid og til den aftalte pris.

Få et uforpligtende tilbud på din facaderenovering

Du er velkommen til at kigge forbi vores butik i Kolind for at høre meget mere om vores arbejde med facaderenovering og renovering af lejlighed. Du kan også altid nå os på telefon 86 39 54 14 og 28 40 54 14 eller på e-mail nc@midtdjursmaleren.dk.​

Kontakt Nikolaj, vores malermester, for et uforpligtende tilbud

Kontakt MidtdjursMaleren igennem kontaktformularen eller på e-mail nc@midtdjursmaleren.dk, så kan vi give dig meget mere information om vores arbejde som maler eller give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.​​

Malerfirma med 50 års erfaring

Når du vælger os som maler til dit næste malerprojekt, vil du altid blive mødt af et malerfirma med mere end 50års erfaring, som forstår, hvad det vil sige at udføre et godt stykke malerarbejde.

Vi lytter altid til dine specifikke ønsker og krav og giver dig den bedste vejledning med på vejen. Vores veluddannede og erfarne malersvende, samt vores valg af markedets bedste produkter er din garanti for altid at få udført et stykke arbejde af den højeste kvalitet fra vores malersvende.

Vores arbejdsområder