Adresse
H.C. Andersensvej 2
8560 Kolind

Ring til os
Malerentreprise: 28 40 54 14
Flügger farver: 40 13 54 14

Skriv til os
Malerentreprise: nc@midtdjursmaleren.dk
Flügger farver : kolind@fluggerfarver.dk

Indendørs malerarbejde

Indendørs malerarbejde

Indendørs malerarbejde – med maling kan vi kan skabe den følelse, du ønsker

Trænger du til at skabe forandring?

Det kan være, du ønsker en genopfriskning af vægge og lofter, eller du ønsker et helt nyt look, der passer bedre til din livsstil, ønsker og drømme. Farver er en fantastisk måde at udtrykke sig på. Vores malere kan på meget simpel vis gøre øjensynlige underværker for oplevelsen af din bolig. Uanset om du bor på Djursland, Randers eller i Aarhus.

 

Forarbejde, kvalitet og detaljer

MidtdjursMaleren har mange års erfaring indenfor netop indendørs malerarbejde. Vi har et stort kendskab til både vægge og materialer, og du kan derved forvente, at både forarbejde og malerarbejde er udført med stort fokus på detalje og kvalitet.

Nikolaj starter, som altid, med en god snak med dig som kunde, for at I sammen kan finde frem til hvilke løsninger, der passer bedst for både dig, din økonomi og din bolig.

 

Indendørs malerarbejde for private og erhverv.

Om du er privat eller erhverv, kan vi til hver en tid opfylde dine ønsker. Ingen opgave er for lille eller for stor, og vi har erfaring med små reparationer såvel som med lagerhaller. Vi går ikke på kompromis med sikkerhed eller miljø, og de fleste af vores produkter bærer svanemærket og EU-Blomsten, der derved bidrager til FN´s 12 verdensmål om at sikre bæredygtige forbrugs- og produktionsformer.

Når du bestiller arbejde, der udføres af MidtdjursMaleren, sørger vores dygtige malere altid for at alt vores restaffald bliver taget med. Så kan du blot læne dig tilbage og nyde det nye, lækre udtryk, vi har leveret.

Vi kan bl.a. hjælpe med følgende:

  • Maling af vægge, lofter og radiator
  • Maling af døre og vinduer
  • Maling af karme, fodlister og gerigter
  • Spartelopgaver
  • Farve- og tapetrådgivning m.m.

 

Vil du gerne selv male? – så kig forbi vores Flügger butik i Kolind

Her kan vi rådgive dig i en bred vifte af produkter, og vi kan sammen finde den perfekte  maling til dine behov.

 

Kontakt os for en god snak eller et uforpligtende tilbud på indendørs malerarbejde

Du er altid velkommen til at kigge forbi, vores butik i Kolind, ellers ring til Nikolaj på telefon 28405414. Du kan også skrive til Nikolaj på e-mail nc@midtdjursMaleren.dk

Kontakt Nikolaj, vores malermester, for et uforpligtende tilbud

Kontakt MidtdjursMaleren igennem kontaktformularen eller på e-mail nc@midtdjursmaleren.dk, så kan vi give dig meget mere information om vores arbejde som maler eller give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.​​

Malerfirma med 50 års erfaring

Når du vælger os som maler til dit næste malerprojekt, vil du altid blive mødt af et malerfirma med mere end 50års erfaring, som forstår, hvad det vil sige at udføre et godt stykke malerarbejde.

Vi lytter altid til dine specifikke ønsker og krav og giver dig den bedste vejledning med på vejen. Vores veluddannede og erfarne malersvende, samt vores valg af markedets bedste produkter er din garanti for altid at få udført et stykke arbejde af den højeste kvalitet fra vores malersvende.

Vores arbejdsområder