Adresse
H.C. Andersensvej 2
8560 Kolind

Ring til os
Malerentreprise: 28 40 54 14
Flügger farver: 40 13 54 14

Skriv til os
Malerentreprise: nc@midtdjursmaleren.dk
Flügger farver : kolind@fluggerfarver.dk

Opsætning af filt & tapet

Opsætning af filt & tapet

Opsætning af tapet og filt – når samlingerne skal være lige i øjet

 

Vi gør det nemt

Vi kender det godt! Du har købt tapet eller filt hjem og skal i gang. Lim, mønster, samlinger og længde driller – spar tid og få MidtdjursMalerens professionelle malere til at hjælpe dig med det. Vi kører gerne ud på hele Djursland, Randers eller Aarhus, for at du kommer i mål med dit projekt.

 

Tapet eller filt? Hvad skal du vælge?

Den helt rigtige løsning med hensyn til vægbeklædning kan variere fra bolig til bolig eller fra et projekt til et andet. Få Nikolaj ud til en god snak om netop jeres projekt og få vejledning om hvilken type vægbeklædning, der passer til jer.

Der findes et bredt udvalg af vægbeklædninger som filt, glasvæv, savsmuldstapet eller tapet med mønster og farver. Uanset om du vælger tapet eller filt, kan du trygt lægge projektet i vores hænder, og vi vil sørge for et flot, ensartet udtryk, hvor detaljerne er på plads.

 

Vil du selv opsætte tapet eller filt?

Ønsker du selv at gå til opgaven, hjælper vi dig gerne med valg af værktøj og vægbeklædninger. I vores butik i Kolind har vi en bred vifte af inspirationskataloger, der kan hjælpe dig på vej til det helt rigtige udtryk.

 

Skriv, ring eller kom forbi for en god snak eller et uforpligtende tilbud.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores Flügger butik i Kolind eller ringe til Nikolaj på telefon 28405414. Du kan også skrive til Nikolaj på e-mail nc@midtdjursMaleren.dk

Kontakt Nikolaj, vores malermester, for et uforpligtende tilbud

Kontakt MidtdjursMaleren igennem kontaktformularen eller på e-mail nc@midtdjursmaleren.dk, så kan vi give dig meget mere information om vores arbejde som maler eller give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.​​

Malerfirma med 50 års erfaring

Når du vælger os som maler til dit næste malerprojekt, vil du altid blive mødt af et malerfirma med mere end 50års erfaring, som forstår, hvad det vil sige at udføre et godt stykke malerarbejde.

Vi lytter altid til dine specifikke ønsker og krav og giver dig den bedste vejledning med på vejen. Vores veluddannede og erfarne malersvende, samt vores valg af markedets bedste produkter er din garanti for altid at få udført et stykke arbejde af den højeste kvalitet fra vores malersvende.

Vores arbejdsområder