Adresse
H.C. Andersensvej 2
8560 Kolind

Ring til os
Malerentreprise: 28 40 54 14
Flügger farver: 40 13 54 14

Skriv til os
Malerentreprise: nc@midtdjursmaleren.dk
Flügger farver : kolind@fluggerfarver.dk

Udendørs malerarbejde

Udendørs malerarbejde

Udendørs malerarbejde - på hele Djursland, Randers og Aarhus

Udendørs malerarbejde kan være en stor mundfuld!

Når foråret og sommeren melder sin ankomst, trækker udendørslivet i os alle. Vi trænger til at være ude sammen med familien og gode venner og nyde vejret på terrassen samt i og omkring vores hjem. Men efter vinteren kan vores huse som regel bruge en kærlig hånd. Lad os klare arbejdet, mens I nyder friheden til at gøre det, I vil.

 

Ekspertise og stor erfaring med udendørs malerarbejde - til den aftalte tid og pris

MidtdjursMaleren har eksisteret i mere end 50 år. Derved har vi stor erfaring og den nødvendige ekspertise i at udføre udendørs malerarbejde for private, erhverv og offentlige institutioner.
Nikolaj starter altid en opgave med en god samtale. På den måde sikrer vi, at den endelige løsning passer perfekt til dine ønsker, økonomi og bolig.

 

Læn jer tilbage og nyd at arbejdet bliver klaret for jer

Vi ved, hvor generende det kan være at have håndværkere. Derfor overholder vi altid vores aftaler, og vi forsøger i videst udstrækning også at sørge for, at det er den eller de samme malersvende, der møder op, udfører opgaven og leverer et flot stykke arbejde med noget af markedets bedste kvalitetsmaling. Vi bestræber os på at aflevere opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris - og så står vi for alt, lige fra papirarbejdet til det færdige resultat.

Som erfaren maler, kan vi bl.a. hjælpe dig med maling af følgende:

  • Terrasse
  • Hegn/stakit
  • Vinduer/døre
  • Udhæng
  • Sokkel
  • Facade
  • Farvevalg

 

Har du udfordringer med fugtskader og skimmel, er MidtdjursMaleren også den rigtige at kontakte. Nikolaj vejleder professionelt om overfladebehandlinger, farver og materialevalg, før vi går i gang med selve arbejdet.

Har du selv lyst til at svinge penslen – så kig forbi vores Flügger butik i Kolind

Her kan du blive vejledt i en bred vifte af produkter, og vi kan sammen finde netop den maling, der passer til dit projekt.

 

Skriv, ring eller kom forbi til en god snak eller et uforpligtende tilbud.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik i Kolind, ellers ring til Nikolaj på telefon 28405414. Du kan også skrive til Nikolaj på e-mail nc@midtdjursMaleren.dk.

Kontakt Nikolaj, vores malermester, for et uforpligtende tilbud

Kontakt MidtdjursMaleren igennem kontaktformularen eller på e-mail nc@midtdjursmaleren.dk, så kan vi give dig meget mere information om vores arbejde som maler eller give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.​​

Malerfirma med 50 års erfaring

Når du vælger os som maler til dit næste malerprojekt, vil du altid blive mødt af et malerfirma med mere end 50års erfaring, som forstår, hvad det vil sige at udføre et godt stykke malerarbejde.

Vi lytter altid til dine specifikke ønsker og krav og giver dig den bedste vejledning med på vejen. Vores veluddannede og erfarne malersvende, samt vores valg af markedets bedste produkter er din garanti for altid at få udført et stykke arbejde af den højeste kvalitet fra vores malersvende.

Vores arbejdsområder