Adresse
H.C. Andersensvej 2
8560 Kolind

Ring til os
Malerentreprise: 28 40 54 14
Flügger farver: 40 13 54 14

Skriv til os
Malerentreprise: nc@midtdjursmaleren.dk
Flügger farver : kolind@fluggerfarver.dk

Opsætning af tapet

​Opsætning af tapet på hele Djursland, Århus og omegn

Vi er eksperter i tapetsering

Hos MidtdjursMaleren er vi specialister inden for opsætning af tapet, og vi udfører hver dag mange former for tapetseringsopgaver. Vi udfører alt inden for tapetsering, og vi opsætter tapet for både private kunder, erhverv og offentlige institutioner i Aarhus, Risskov, Lystrup, Egå, Randers og på Djursland. Før du beslutter dig for, om du vil benytte os som din maler, giver vi dig gerne gratis råd og vejledning med på vejen, så vi sammen kan finde det helt rette tapet til dig.

​Opsætning af tapet til konkurrencedygtige priser

Når du vælger os til at stå for opsætning af tapet i din bolig, virksomhed eller et andet sted, vil du blive mødt af en række erfarne malersvende, der kun benytter sig af de bedste materialer. Dette er din garanti for altid at få et flot resultat, der holder. Selvom vi lægger stor vægt på kvalitet og kun benytter de bedste materialer, går vi ikke på kompromis med vores priser. Vi ønsker at være dit foretrukne malerfirma, og det er derfor vigtigt for os at kunne tilbyder nogle af markedets bedste priser.

Vi forhandler en bred vifte af tapeter

Tapet kan være prikken over i’et i stuen, på børneværelset eller i daginstitutionen og kan være med til at skabe en hyggelig og personlig stemning. Hos MidtdjursMaleren arbejder vi med alt lige fra savsmuldstapet til designertapet. Vi forhandler et bredt udvalg af tapeter i forskellige farver, mønstre og motiver, så du nemt finder det tapet, der passer til dine ønsker.

​Tapetsering med sans for detaljerne

Mange vælger selv at kaste sig ud i tapetsering af en væg, men har man ingen erfaring, er tapetsering en yderst svær disciplin at mestre. Opsætning af tapet kræver tålmodighed, præcision og de rette materialer, og derfor er det en god idé at vælge en erfaren fagmand, hvis du ønsker et fejlfrit resultat. Hos MidtdjursMaleren er vi med vores mangeårige erfaring eksperter i opsætning af tapet, hvilket er din garanti for et perfekt resultat. Vi sørger også for at udføre det indledende arbejde ved fx at jævne overfladerne, så du får det bedste resultat. Se også opsætning af filt.

Kontakt vores maler for et uforpligtende tilbud

Kontakt MidtdjursMaleren igennem kontaktformularen eller på e-mail nc@midtdjursmaleren.dk, så kan vi give dig meget mere information om vores arbejde som maler eller give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.​​

Malerfirma med 50 års erfaring

Når du vælger os som maler til dit næste malerprojekt, vil du altid blive mødt af et malerfirma med mere end 50års erfaring, som forstår, hvad det vil sige at udføre et godt stykke malerarbejde.

Vi lytter altid til dine specifikke ønsker og krav og giver dig den bedste vejledning med på vejen. Vores veluddannede og erfarne malersvende, samt vores valg af markedets bedste produkter er din garanti for altid at få udført et stykke arbejde af den højeste kvalitet fra vores malersvende.

Vores arbejdsområder